Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden vermaken zich in Brussel ondanks verliespartij

Ajax bracht zaterdag een bezoekje aan Brussel. Hoewel het oefenpotje tegen RSC Anderlecht met 3-0 verloren ging, was het voor ons als supporters fijn weer een voetbaltripje te maken. Bekijk de foto’s maar!

Door Jordy Haak
24 juli 2023 - 13:42
IMG 0085
Gemoedelijk door elkaar. Zoals het hoort! © SV Ajax

Over het duel in het Lotto Park kunnen we kort zijn. Ajax haalde nog niet het gewenste niveau. Voor de Ajacieden die naar Brussel afreisden, was het desondanks een leuk tripje. Na een voetballoze zomer is het altijd fijn om weer met je maten op pad te kunnen. Belgisch bier en een frietje erbij maken het plaatje dan compleet. Bij de kroegen rondom het stadion was het dan ook gezellig druk.

Sowieso is het fijn om te zien dat de supporters van beide clubs ook op de tribunes kriskras door elkaar zaten. Zoals het hoort. Zonder gedoe. Juist gezellig met elkaar.

Onze fotograaf legde de belevenissen in Brussel haarfijn vast. Hij was alvast beter in vorm dan de A-selectie, waarvoor nog werk aan de winkel is.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >