Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win mascotteplek bij Ajax - RKC Waalwijk!

Ajax speelt op zondag 12 februari (16.45 uur) een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Ajax wint, maar mascottes mogen ook niet ontbreken. Loop jij met je helden het veld op?

23 januari 2023 - 13:29
Mascotte 1200
Tof! Aan de hand van Tadic het veld op. © De Brouwer

Doe mee aan onderstaande prijsvraag en misschien ben jij wel een van de gelukkigen. We kunnen je alvast verklappen dat het een onvergetelijke ervaring is om als mascotte het veld te betreden.

Wat je kunt verwachten? Tegelijk met de spelers van Ajax en RKC wandel je vanuit de catacomben de uitverkochte Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij wel naast Davy Klaassen of Francisco Conceição! Nou, dan voel je jezelf een superster, hoor!

Aanbevolen
Doe mee aan de Fun Games bij Ajax - RKC!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Om kans te maken op deze gave prijs moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 29 januari meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 3-2 van RKC. Welke Ajacied scoorde twee keer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >