Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een startbewijs voor de Cruyff Legacy 14K Run!

Heb jij al plannen voor zondag 2 april? Ajax gaat die middag op bezoek bij Go Ahead Eagles, maar het is ook de dag van de Cruyff Legacy 14K Run. Wij mogen veertien startbewijzen weggeven. Da’s logisch, toch? Stel jezelf kandidaat!  

17 januari 2023 - 16:00
Run 1200
Je finisht in de Johan Cruijff Arena! © Cruyff Legacy 14K

Houd jij er wel van lekker te bewegen? Dan is deze prijsvraag echt iets voor jou. Deze bijzondere loop – die uiteraard over 14 kilometer gaat – voert namelijk langs speciale plekken in Amsterdam. Locaties die allemaal iets te maken hebben met Johan Cruijff, zoals zijn geboortehuis in Betondorp of een Cruijff Court.

Het meest bijzondere aan het parcours zijn de start en finish. Je begint namelijk aan je loop naast de Johan Cruijff Arena en eindigt in ons mooie stadion. Een unieke mogelijkheid om over de meet te komen in de thuisbasis van Ajax. Wanneer krijg je die kans?

Nou, nu dus! De inschrijving voor de Cruyff Legacy 14K Run is inmiddels gestart. Vind je veertien kilometer net iets te ver? Dan kun je ook kiezen voor de 5K Run of de wandelroute. Door mee te rennen of te wandelen beleef je niet alleen een toffe middag, maar haal je ook geld op voor de Johan Cruyff Foundation!

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Union Berlin-uit

Deze foundation laat kinderen en jongeren sporten voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld als ze een fysieke of mentale beperking hebben of in aandachtsgebieden wonen. Kortom, door fondsen te werven, doe je ook nog iets goeds voor een ander.

We geven veertien startbewijzen weg, verdeeld over de verschillende afstanden. Je kunt dus kiezen voor de 14K Run, de 5K Run of de 14K Walk. Doe mee aan deze toffe loop, scoor een medaille als aandenken en geniet na tijdens de Amsterdamse afterparty.

Wat je moet doen om een gratis startbewijs te bemachtigen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare hebben daarvoor de tijd tot en met zondag 29 januari. De winnaars krijgen na de deadline van ons bericht. Je kunt in het formulier aangeven welke afstand je wil afleggen. Succes!

Prijsvraag: in welk jaartal werd het Cruyff Court in Betondorp geopend?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >