Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Union Berlin-uit

Ajax neemt het in de tussenronde van de Europa League op tegen 1. FC Union Berlin. De uitwedstrijd staat gepland voor donderdag 23 februari. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

17 januari 2023 - 14:13
Verkoopfcuaja800
Union heeft een serieus tof stadion. © Pro Shots

De realiteit leert dat Ajax na de winterstop een treetje lager op de Europese ladder speelt. Er staan twee duels met Union Berlin op het programma. Dat lijkt ons een supertof tweeluik, waar wij in elk geval onwijs veel zin in hebben. 

Er zijn in het Stadion An der alten Försterei 1100 uitsupporters welkom als Ajax daar op donderdag 23 februari om 21.00 uur aftrapt tegen Union. Europees gezien een klein uitvak, dat waarschijnlijk onder de seizoenkaarthouders met EU uitverkoopt. Een kaartje kost 31,99 euro. 

Aanbevolen
Ajax ontvangt Union Berlin in uitverkochte Johan Cruijff Arena!

Voordat de loterij begint, zijn de seizoenkaarthouders met EU+ aan de beurt. Zij kunnen op zaterdag 21 januari om 12.00 uur als eerste een ticket scoren. EU’ers komen op maandag 23 januari aan de beurt, om 10.00 uur. Mochten er dan nog tickets over zijn – en dat verwachten we eigenlijk niet – dan vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema.  

Benieuwd naar de tussenstand van het aantal beschikbare kaarten? Bij de start van elke nieuwe groep wordt het aantal overgebleven tickets gedeeld via het Twitteraccount van @AjaxFancare. Jouw uitrechten vind je trouwens hier

Meer informatie het omwisselen volgt in aanloop naar het duel. Wel kun je er bij het plannen van je reis rekening mee houden dat de wedstrijdkaart in Berlijn dient te worden opgehaald in de ochtend of middag op de wedstrijddag. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >