Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tof! Klassieker Ajax Vrouwen wordt gespeeld in JC Arena

Er is goed nieuws voor supporters van Ajax Vrouwen! De ploeg speelt de klassieker voor het eerst in het tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena. De Rotterdammers komen zaterdag 4 maart naar Amsterdam.

11 januari 2023 - 14:00
Klassieker 1200
De Kuip was al eens toneel voor de klassieker voor vrouwen. © Pro Shots

Een geweldig affiche. Het duel werd al eens in De Kuip gespeeld, dus het is supertof dat nu ook de poorten van de Arena opengaan voor deze clash. Voor veel betrokkenen is het een langgekoesterde wens die nu eindelijk in vervulling gaat.

Meer informatie over de kaartverkoop volgt op een later moment. Ajax, ABN-Amro en de Arena zetten zich als één partij in om er een bijzondere en unieke ervaring voor alle bezoekers van te maken. Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van de kaartverkoop? Dan kun je dat hierrr aangeven.

Daphne Koster, manager Ajax Vrouwen: “Dit is geweldig nieuws voor de speelsters, de supporters, trainer Suzanne Bakker en haar staf. Ik ben er enorm trots op dat dit mogelijk is. Onder andere dankzij ABN-Amro, maar ook mede door de goede samenwerking met de Arena.”

De klassieker stond eigenlijk voor zondag 5 maart gepland, maar wegens het wijzigen van de speellocatie is de wedstrijd een dag vervroegd. De kraker wordt om 16.30 uur afgetrapt.

Aanbevolen
Vijf dingen die je moet weten over FC Den Bosch - Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >