Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe gratis mee aan de Cruyff Legacy Kids Run!

Heb jij altijd al een keer willen sporten in de Johan Cruijff Arena? Dit is je kans! Op zondag 2 april staat de Cruyff Legacy 14K Run op het programma. Dat is een tof hardloopevenement. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is er een speciale Kids Run. Deelname is helemaal gratis!

17 januari 2023 - 16:14
Kids Run 1200
Finishen in de Arena is heel tof! © Cruyff Legacy 14K

Dat is mooi nieuws, toch? Hoe leuk is het om rondjes te rennen in het stadion waar Dusan Tadic en Brian Brobbey zich normaal ook in het zweet werken? Die kans krijg je niet vaak, maar nu wel!

Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je het maakt. Tijdens de Kids Run leg je namelijk 750, 1500 of 2250 meter af. Kies jij voor één, twee of drie rondjes door onze prachtige voetbaltempel? De loop eindigt op het heilige gras. Bovendien scoor je bij de finish nog een fraaie medaille als aandenken.

Dat klinkt allemaal al heel tof, maar je doet het niet alleen voor jezelf. Je loopt namelijk ook voor het goede doel. Door mee te rennen haal je geld op voor de Johan Cruyff Foundation, zodat zij andere kindjes – voor wie dat niet vanzelfsprekend is – ook kunnen laten sporten.

Aanbevolen
Win een startbewijs voor de Cruyff Legacy 14K Run!

Het is daarom de bedoeling familie en vrienden te vinden die jou willen sponsoren. Zo beleef je niet alleen een geweldige middag, maar doe je ook nog iets moois voor een ander. Precies zoals Johan Cruijff het graag zag. Op de website van de Cruyff Legacy 14K Run vind je veel meer tips over sponsoring.

Kortom, het belooft een geweldige middag te worden. Deelname aan de Kids Run is helemaal gratis, maar het is wel belangrijk je vooraf in te schrijven. Zo weet de organisatie precies hoeveel fanatiekelingen ze aan de start kunnen verwachten. De Kids Run is toegankelijk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Eenmaal ingeschreven? Dan kun je beginnen met aftellen tot 2 april. Dat wordt jouw moment om een mooie prestatie neer te zetten in de Johan Cruijff Arena. Zorg dus dat je lekker fit bent. Veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >