Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Berghuis groot vraagteken voor NEC-uit, ook Taylor niet okselfris

Alfred Schreuder kan op bezoek bij NEC hoogstwaarschijnlijk geen beroep doen op Steven Berghuis en Kenneth Taylor. Ook achter de naam van een derde speler staat een vraagteken. Wie dat is, laat de trainer in het midden.

06 januari 2023 - 15:26
Afwezignec800
Het wordt hoe dan ook puzzelen in Nijmegen. © AFC Ajax

Berghuis kampt – net als een groot deel van Nederland – met ziekteverschijnselen. Hij trainde de afgelopen vier dagen niet mee. Ook op de vrijdagsessie was hij niet van de partij. NEC-uit lijkt daarmee een lastig verhaal te worden, zo erkende Schreuder op de voorbeschouwende persbabbel.

Daar stond tegenover dat Taylor vrijdag weer terugkeerde op het trainingsveld. Ook hij was de afgelopen dagen niet okselfris. Als we afgaan op de woorden van Schreuder, staat er voor zondag niet direct een streep door zijn naam, maar lijkt een basisplaats in elk geval uitgesloten.

Aanbevolen
Honderd procent achter Ajax

Over een derde afwezige speler hield de trainer zich op de vlakte. De Ajacied in kwestie meldde zich af voor de vrijdagtraining. Het is allemaal koffiedik kijken, maar we zagen Mohammed Kudus, Florian Grillitsch, Lorenzo Lucca en Francisco Conceição in elk geval niet op de trainingsfoto’s. Het kan natuurlijk ook prima dat zij op dat moment in het krachthonk trainden.

Tot slot ging Schreuder in op de komst van Gerónimo Rulli. De trainer acht de kans nihil dat hij in De Goffert al onder de lat staat. Het wordt hoe dan ook puzzelen in Nijmegen, waar Ajax zondag om 14.30 uur aftrapt tegen NEC.

Luister naar Ajax Life Podcast over Rulli en NEC-uit!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >