Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax vurig onthaald bij laatste training voor klassieker

Het is een fijne traditie dat de poorten van De Toekomst een dag voor de klassieker open gaan voor het publiek. Ruim 3000 supporters waren zaterdag aanwezig bij de laatste training in aanloop naar de wedstrijd van het jaar. Het leverde toffe plaatjes op.

Door Jordy Haak
21 januari 2023 - 14:47
Training Hoofdplaat 1200
De klassieker is in aantocht! © De Brouwer

Voor het eerst sinds 2019 organiseerde Ajax weer een open training in aanloop naar het treffen met Feyenoord. Mede door de coronapandemie was dit de afgelopen seizoenen niet mogelijk. Gelukkig was het zaterdag weer ouderwets druk op het sportcomplex onder de rook van de Johan Cruijff Arena.

Ruim een uur voordat de selectie het veld betrad, stond er al een lange rij bij de ingang van De Toekomst. Duizenden Ajacieden namen de moeite om hun geliefde club een extra steuntje in de rug te geven. Dat kan de ploeg van Alfred Schreuder momenteel goed gebruiken. Na een uiterst bedroevende reeks wedstrijden in de eredivisie, staat de aanstaande klassieker onder hoogspanning.

En dus werden de mannen op het veld nog eenmaal vurig toegezongen. We zagen een stukje vlagvertoon, het nodige bengaals vuur en een hossende mensenmassa. Afijn, we kunnen het hier allemaal beschrijven, veel beter is het om een blik te werpen op onderstaand fotoverslag. De plaatjes zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >