Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax krijgt in ons fotoverslag van Excelsior-uit weer wat kleur op de wangen

Hèhè, we weten weer wat winnen is. Dat voelt best lekker en wat was het lang geleden. Met John Heitinga als interim-trainer was Ajax met 1-4 te sterk voor Excelsior. Hieronder tref je de foto’s van onze trip naar het stadion met die veel te lange naam.

Door Jordy Haak
30 januari 2023 - 11:10
Uitvak 1200
We kunnen weer eens juichen. © De Brouwer

Het was lang geleden dat we het weekeinde afsloten met een lach op ons gezicht. Te vaak zorgde ons geliefde Ajax voor een hoop chagrijn. We zullen gelijk eerlijk zijn: in Rotterdam was het ook niet allemaal hosanna. Iets met verdedigen en een gatenkaas. Maar er werd ook vier keer gescoord en dus konden we eindelijk weer eens juichen.

Het uitverkochte uitvak deed de tijden van Johnny Jordaan en Tante Leen herleven, door veelvuldig ‘Oh Johnny’ in te zetten. Een extra steuntje in de rug voor de man die in ieder geval deze wedstrijd Ajax weer op het juiste spoor moest zetten. Of zoals hij het zelf omschreef: Ajax moet weer kleur op de wangen krijgen.

Dat lukte met de driepunter en dus was de opluchting na afloop merkbaar. Er gingen flink wat shirtjes over de hekken heen naar de meegereisde supporters. Een bedankje voor de steun. Onze fotograaf De Brouwer bracht alles weer fraai in beeld. De tofste kiekjes hebben we hieronder verzameld in ons fotoverslag.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >