Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Sparta!

Ajax lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden in de eredivisie. Het lijkt ons een goed idee als de spelers dat volhouden. Ook als Sparta op bezoek komt. Ben jij lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Let dan goed op, want je maakt kans op wedstrijdkaarten!

08 februari 2023 - 09:02
Win Kaarten 1200 (1)
Weet Ajax de goede lijn tegen Sparta voort te zetten? © Pro Shots

Het duel met Sparta wordt gespeeld op zondag 19 februari. Het balletje gaat om 16.45 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Eerder dit seizoen won Ajax op Spangen krap met 0-1 via een doelpunt van Steven Bergwijn. Dé club uit Rotterdam bezet de zesde plek in de eredivisie. Daar nemen we onze hoed voor af.

Het is dus van belang dat Ajax scherp voor de dag komt. Daarbij is jouw steun meer dan welkom. Ben je er klaar voor ons cluppie naar een broodnodige driepunter te schreeuwen? We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 14 februari. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars.

Prijsvraag: welke voormalig Ajaxaanvaller is nu assistent-trainer bij Sparta?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >