Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Rulli!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Gerónimo Rulli!

27 februari 2023 - 11:05
Rulli Vragenvuur 1200
Weet jij Rulli te verrassen met een originele vraag? © Pro Shots

De dertigjarige doelman kwam afgelopen winterstop over van het Spaanse Villarreal CF. Nadat hij zijn krabbel had gezet onder een contract tot de zomer van 2026, werd hij ook direct de eerste doelman van Ajax. De trotse Argentijn vertelde na zijn debuut dat hij met zijn nieuwe club prijzen wil winnen.

We zagen Rulli in de afgelopen weken al de nodige belangrijke reddingen verrichten, maar heel goed kennen we hem nog niet. Je hebt vast genoeg dingen die je wil weten van de kersverse wereldkampioen. Dat is mooi, want je krijgt nu de kans om jouw vraag aan de nieuwste aanwinst van Ajax te stellen!

Rulli is namelijk de volgende Ajacied die we in ons magazine Ajax Life aan een Vragenvuur gaan onderwerpen. Dat doen we natuurlijk niet zonder jullie hulp. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Rulli vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel. Dus doe je best en bedenk een vraag die Rulli nog nooit heeft gehad. De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een toffe prijs! De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Rulli zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en vul jouw vraag via onderstaand formulier in. Je hebt daarvoor de tijd tot donderdag 2 maart, 15.00 uur. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >