Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Scoor zelf tijdens Ajax - Feyenoord in uitverkochte Johan Cruijff Arena!

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op zondag 19 maart om 14.30 uur af tegen Feyenoord. We zoeken Ajaciedjes die in de rust willen meedoen met de Fun Games.

27 februari 2023 - 11:30
Fun Games 1200
Geef jij de spelers van Ajax 1 het goede voorbeeld? © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. En al helemaal als de enige echte klassieker op het menu staat! We hoeven jou vast niet uit te leggen hoe het stadion kolkt als Ajax en Feyenoord tegen elkaar spelen. De twee strijden om het kampioenschap, dus het belooft een spannende dag te worden.

Voor jou als lid van de Ajax Kids Club kan het extra spannend worden. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? En dan vinden de Fun Games ook nog eens plaats in de rust van Ajax - Feyenoord! 

Aanbevolen
Win mascotteplek bij klassieker met jouw creatieve Ajaxopstelling!

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die hun kunsten willen vertonen op het heilige gras van het Ajaxstadion. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. Na afloop van de Fun Games doe je meestal ook nog een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky.

Om kans te maken, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 5 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: welke Ajaxspeler maakte in 1932 de allereerste hattrick ooit in de klassieker?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >