Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win mascotteplek bij klassieker met jouw creatieve Ajaxopstelling!

We hebben een wel heel fijne prijsvraag voor je klaarstaan! Je kunt namelijk als mascotte aanwezig zijn bij Ajax - Feyenoord op zondag 19 maart om 14.30 uur! De klassieker is zo bijzonder, dat je wel wat extra’s moet doen om kans te maken op deze prijs.

20 februari 2023 - 15:20
Mascottes Ajafey 1200
Zien we jou ook snel als mascotte in de Arena? © De Brouwer

We kunnen heel wat leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) blij maken. We zoeken kinderen die met de spelers van Ajax, Feyenoord of de grensrechters het veld op willen lopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook nog één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Reken maar dat je niks van alle actie op het veld mist! Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Wat moet je doen?
Beeld op creatieve wijze jouw gewenste opstelling voor Ajax - Feyenoord uit. Dat kan door een filmpje te maken waarin je de stadionspeaker nadoet, maar je kunt ook plaatjes van spelers uitknippen en op een veld plakken. Of maak een toffe tekening waarop we jouw elf spelers voor de klassieker zien. 

Misschien kijkt John Heitinga wel mee en heeft hij iets aan jouw plannen! De leukste en meest creatieve inzendingen worden beloond. Dus doe goed je best en verras ons door te knutselen, te tekenen of te filmen.

Waar kun je jouw bijdrage heen sturen?
Stuur jouw bijdrage onder vermelding van ‘mascotte ajafey’, je naam en achtcijferige lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Heb je echt iets geknutseld? Dan kun je jouw inzending ook sturen naar onderstaand adres:

Ajax Kids Club
T.a.v. Lucky
Postbus 22944
1100 DK Amsterdam Zuidoost

Vermeld in je mail ook je kledingmaat. De winnaartjes gaan namelijk in een thuis- of uitshirt van Ajax het veld op. We hebben tenues in de volgende maten: 128, 140, 152, 164 of 176.

Tot wanneer kun je meedoen?
Je hebt tot en met zondag 5 maart de tijd om jouw origineel in beeld gebrachte opstelling in te sturen. Heel veel succes!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >