Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Juichen met Álvarez op de wallpaper!

Was het goed tegen Vitesse? Nee. Heeft Ajax gewonnen? Jazeker! Daarom hebben we gewoon weer een wallpaper voor je gemaakt. Installeer jij Edson Álvarez als nieuwe telefoonachtergrond?

27 februari 2023 - 09:26
Wpvitaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Ajax won nipt in Arnhem (1-2). Daarmee voetbalde het op moeizame wijze iets van de vieze smaak weg, die we na de Europese uitschakeling toch nog wel proefden. De Ajacieden kwamen op achterstand in het Gelredome, maar trokken dankzij goals van Davy Klaassen en Álvarez alsnog aan het langste eind. 

De Mexicaan maakte al koppend zijn eerste treffer van het seizoen. Uit een corner nog wel! Er is genoeg aan te merken op de standaardsituaties van Ajax, zowel verdedigend als aanvallend, maar in Arnhem viel het kwartje de goede kant op. 

Aanbevolen
Álvarez blij na benauwde zege: ‘Plan van trainer heeft gewerkt’

Of het door de doelpuntendroogte van Álvarez kwam, weten we niet, maar hij leek even niet te weten hoe hij moest juichen. De Mexicaan bedacht zich gelukkig op tijd, rende naar het uitvak en vierde het feestje met de duizend meegereisde Ajacieden. Dat is altijd goed! 

Precies van dat moment hebben we een wallpaper gemaakt, die je hieronder kunt downloaden. We zien de screenshotjes van jullie nieuwe telefoonachtergrond wel tegemoet!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >