Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop laatste drie thuisduels in eredivisie

Het belooft een spannend einde van de competitie te worden. Meerdere clubs zijn nog in de race voor de landstitel, waaronder Ajax. Onze ploeg kan jouw steun goed gebruiken tijdens de laatste thuisduels van het seizoen. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

20 februari 2023 - 14:00
Verkoopinfoemmazutr800
Hup, Ajax! © De Brouwer

De thuiswedstrijden die tot nu in de verkoop zijn gegaan, zijn stijf uitverkocht. We kunnen ons best voorstellen dat je ook de resterende potjes in de Johan Cruijff Arena wil meemaken. Het venijn zit ‘m immers in de staart! Het gaat om de confrontaties met FC Emmen, AZ en FC Utrecht.

De digitale ticketshop van Ajax opent op dinsdag 21 februari om 10.00 uur de deuren voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen per wedstrijd één kaart bijkopen. Heb je twee of meer seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee tickets per duel bijkopen. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 30 euro. 

Direct na de seizoenkaarthouders zijn onze leden van Supportersvereniging Ajax aan de beurt, op donderdag 23 februari vanaf 10.00 uur. Voor de duels met AZ en Utrecht kunnen zij twee kaartjes per lidmaatschap kopen. Voor de wedstrijd tegen Emmen zijn dit er vier.

Als er daarna nog tickets over zijn, vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaande schema’s. Mocht het zo ver komen, dan geldt er vrije verkoop voor de potjes tegen Emmen en AZ. Voor Utrecht-thuis is er wel een clubcardverplichting. 

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video, waarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >