Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cadeautjes onderweg naar jongste leden Ajax Kids Club!

Het zweet staat op het voorhoofd van Lucky. Onze vrolijke lynx is namelijk druk bezig alle cadeautjes voor Baby’s, Debutantjes en Dribbelaartjes te versturen. Ja, dat lees je goed. Er is een presentje naar je onderweg. Houd je brievenbus dus goed in de gaten!

22 februari 2023 - 10:03
Lucky Cadeautjes 1200
Lucky doet alle presentjes op de post! © Ajax Kids Club

Ieder jaar worden de jongste leden van de Ajax Kids Club verrast met een cadeautje. Dat is nu niet anders. Wat je kunt verwachten? Dat willen we nog niet verklappen. Dan is de verrassing des te groter!

Nou vooruit, een kleine hint kunnen we wel geven. Voor Baby’s en Debutantjes wordt het straks een stuk fijner om naar bed te gaan. Papa, mama of iemand anders kan jou dan een vrolijk verhaaltje over Lucky voorlezen. En de Dribbelaartjes dan? Die mogen zich verheugen op een cadeautje voor bij het eten!

Aanbevolen
Nieuwe Ajaciedjes deze week door de brievenbus!

Meer gaan we niet vertellen, hoor. Eigenlijk hebben we al te veel verklapt. Nu is het vooral belangrijk je brievenbus in de gaten te houden. Lucky is namelijk heel hard aan het werk om alle presentjes op tijd naar jullie op te sturen. Vanaf vrijdag 24 februari ploffen de cadeautjes op de deurmat!

Natuurlijk is de postbode niet overal even snel. Geen paniek, want dan ontvang je het cadeautje ongetwijfeld ergens in de komende week. Heb je zaterdag 4 maart nog steeds niets ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook meedoen aan evenementen van de Ajax Kids Club en profiteren van de vele voordelen? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >