Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe Ajaciedjes deze week door de brievenbus!

Ajaciedjes, opgelet! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf vrijdag weer bij jullie op de deurmat! Zit jij al klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?

21 februari 2023 - 12:51
Ajaciedjes 1200
Nieuw leesvoer! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want de derde Ajaciedjes van het seizoen staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Houd vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad posters van Gerónimo Rulli en Francisco Conceição.

Op de voorkant van het magazine zien we Dusan Tadic met Ajaciedjes Siem (9 jaar) en Vince (7 jaar). De broertjes kwamen naar Amsterdam om de aanvoerder het hemd van het lijf te vragen. Ze wilden bijvoorbeeld weten of Tadic nog wel eens zenuwachtig is voor een spannende wedstrijd. En eet Tadic wel eens ongezond...?

Dat is natuurlijk nog niet alles! We spraken ook met Jorge Sánchez. De Mexicaanse rechtsback droomt ervan prijzen te winnen met Ajax. Hij geeft eerlijk antwoord op de veertien vragen die we hem stelden. Wist je bijvoorbeeld dat zijn bijnaam Broccoli is? Je leest in het blad waarom.

We maken ook kennis met Ajax Kids Clublid Nyck (10 jaar). Hij heeft een ontzettend toffe Tadicverzameling. Nyck vertelt over al zijn gave spullen. Tot slot maken we kennis met een nieuwe vriend van mascotte Lucky, spreken we met Ajax Kids Clublid Joep (7 jaar) en is er natuurlijk weer genoeg te puzzelen.

Het blad valt vanaf vrijdag 2 december op de deurmat bij leden vanaf 6 jaar. Het kan dus ook zijn dat je 'm pas op zaterdag of dinsdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >