Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Blijdschap bij Ajacieden in nok Grolsch Veste na bereiken kwartfinale

Ajax staat in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi na een 0-1-zege op FC Twente. Ruim vijfhonderd supporters maakten het live mee in de nok van de Grolsch Veste. Zij zagen hoe Mohammed Kudus het vonnis voltrok. Maakten we foto’s van de avond? Oh jazeker!

10 februari 2023 - 09:56
Twente Ajax 1200
Live meemaken hoe Ajax wint in bijna Duitsland. © Ajax Life

Er zijn maar weinig ploegen die vandaag de dag winnen in Enschede. De Grolsch Veste kun je met recht een vesting noemen. Wel eentje waarin ons aller Ajax succes boekte. Het duel in Overijssel werd gezien als ‘de eerste grote test’ voor John Heitinga. De trainer zag dat het goed afliep.

Het was een spannende strijd in tukkerland, maar zo’n bekerclash tot een goed einde brengen, zorgt voor vertrouwen. Ajax kijkt niet alleen weer naar boven in de eredivisie, het mag zich ook opmaken voor de volgende ronde in het KNVB-bekertoernooi.

De Ajacieden in het uitvak kunnen later zeggen dat ze erbij waren. Vanachter een groot net steunden zij onze spelers, waarvoor weer alle dank. Ook de broodjes beenham vlogen natuurlijk weer als vanouds over de toonbank.

Natuurlijk maakten we weer foto’s van de hele trip. Deze kun je hieronder bekijken. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan ook nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dank!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >