Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Álvarez reist ‘gewoon’ met Ajax mee naar Berlijn

Geen grote verrassingen in de selectie van Ajax voor het uitduel met 1. FC Union Berlin. Achter de naam van Edson Álvarez stond een klein vraagteken, maar de middenvelder reist gewoon af naar Duitsland. Welke 21 spelers er nog meer mee gaan, lees je hieronder.

22 februari 2023 - 12:52
Alvarez Reizen 1200
Álvarez reist gewoon mee naar Berlijn. © AFC Ajax

De Ajacieden vertrokken woensdag naar Berlijn, waar de bal donderdag om 21.00 uur gaat rollen. In de selectie van hoofdtrainer John Heitinga zien we de vertrouwde namen. Dus ook die van Álvarez. De Mexicaan viel in de gewonnen wedstrijd tegen Sparta (4-0) lelijk op zijn schouder, maar reist gewoon af naar de Duitse hoofdstad.

Of Álvarez ook aan de aftrap kan verschijnt, moet blijken. Hij trainde woensdag in ieder gewoon mee. Heitinga beschikt verder over een fitte selectie. Ook jonkies Kian Fitz-Jim, Youri Regeer en Jorrel Hato stapten in het vliegtuig.

18 maart, een bijzondere datum voor Ajax. © Ajax Life
Aanbevolen
Grüße aus Berlin!

Het is aan de Ajacieden om in Stadion An der Alten Försterei een goed resultaat neer te zetten. Na het doelpuntloos gelijkspel in de Johan Cruijff Arena is een overwinning noodzakelijk.

We zijn benieuwd of Heitinga voor dezelfde startopstelling kiest als in de heenwedstrijd. Hij heeft in ieder geval voldoende opties om uit te kiezen. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >