Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van Ajaxmannen en -vrouwen tegen AEK en Bayern!

Zet jezelf maar schrap voor een spannend avondje Ajax in Europa! Donderdag komen de mannen én de vrouwen in actie. Ajax treft AEK Athene in de Europa League, terwijl Ajax Vrouwen afreist naar München. Hieronder een spoorboekje voor hopelijk een leuke avond!

12 december 2023 - 09:43
Bergwijn Tv Tip 1200
Bergwijn was eerder trefzeker in Athene. © Pro Shots

De avond begint met het bezoek van Ajax Vrouwen aan Bayern München Frauen. Wederom een Champions Leaguekraker in groep C, waarin het nog alle kanten op kan. Het duel is rechtstreeks te volgen via NPO3. De voorbeschouwing start om 18.20 uur, de aftrap volgt om 18.45 uur.

Daarna schakelen we over naar de mannen van John van ’t Schip. De ploeg trapt in een uitverkochte Johan Cruijff Arena om 21.00 uur af tegen AEK. Ajax moet de wedstrijd winnen, wil het na de winter actief zijn in de Conference League. Bij elk ander resultaat is onze club klaar in Europa.

Genoeg reden je kijkbuis goed af te stemmen. Allereerst hou je Ajax in de smiezen via Veronica. De voorbeschouwing duurt hooguit vijf minuutjes. De zender zendt ervoor namelijk de Conference Leagueconfrontatie tussen AZ en Legia Warschau uit.

Aanbevolen
Hoofdrolspelers: Nicóóó tegen AEK Athene en debuterende vlaggetjes

Liever ander commentaar? Dan kun je terecht op ESPN 2. Hier begint de voorbeschouwing eveneens kort voor de aftrap. Ook bij deze zender is eerst Conference Leaguevoetbal te zien.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! Bij Ajax Radio zitten ze klaar om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Amsterdam. Je luistert naar deze zender via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife houden je op de hoogte via deze site, X (Twitter), Instagram en Facebook.

Aanbevolen
Welke Ajacieden speelden in 1994 en 2018 tegen AEK Athene?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >