Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom naar nieuwjaarsconference ‘SV Ajax: de tranen van 2023’ [UITVERKOCHT]

Supportersvereniging Ajax gaat weer het theater in! De Kleine Komedie om precies te zijn. Zorg dat je maandag 8 januari 2024 vrijhoudt in de agenda. Dan staat onze nieuwjaarsconference gepland, met de titel ‘SV Ajax: de tranen van 2023’.

08 december 2023 - 10:00
Conferance2023 800
Humor is het beste medicijn tegen chagrijn. © Pro Shots

Alle kaartjes voor de nieuwjaarsconference zijn verkocht!

Dat 2023 een bewogen Ajaxjaar was, is een understatement. Ajacieden vertrokken, trainers werden ontslagen en onze club zakte steeds verder weg in het moeras. Genoeg input voor een nieuwjaarsconference dus. En vergeet niet: humor is het beste medicijn tegen chagrijn.

We kijken in De Kleine Komedie nog één keertje achterom. En wel op geheel eigen wijze! Klaas van der Eerden, Peter Heerschop, Viggo Waas, Arie Koomen en Horace Cohen nemen je in onze nieuwjaarsconference SV Ajax: de tranen van 2023 mee door dit kalenderjaar.  

Als lid van Ajax Life ben je van harte uitgenodigd om de nieuwjaarsconference te bezoeken. De voorstelling begint om 19.30 uur en de deuren van de zaal gaan een klein halfuurtje eerder open. Het is mogelijk om na afloop nog een borreltje te doen.

We hebben nog 370 stoelen te vullen. Voor een kaartje betaal je tien euro per ticket. Daar zit één consumptie bij inbegrepen. De kaartverkoop is gestart!

Hopelijk tot dan!

Alle kaartjes voor de nieuwjaarsconference zijn verkocht!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >