Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Installeer vrolijke Stevens als wallpaper op jouw mobieltje

Nieuwe zege, nieuwe wallpaper! Ajax versloeg Sparta zaterdag met 2-1. En als onze ploeg wint, gaan wij aan de slag met een achtergrond voor jouw mobieltje. Dit keer met een hoofdrol voor de vrolijke Stevens!

10 december 2023 - 10:28
Wpajaspa800
Blije koppen! Zo zien we het graag. © De Brouwer

Alhoewel er genoeg werk aan de winkel is, doet het ons goed weer lachende gezichten bij Ajax te zien. Er hing lange tijd een deken van chagrijn over de ploeg. Inmiddels mogen de Ajacieden weer omhoogkijken. Dat is fijn, wetende waar we vandaan komen.

Tegen Sparta zagen we een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft voetbalde Ajax best leuk. Het plezier was na de doelpunten van de gezichten af te lezen, zoals bij Steven Berghuis en Steven Bergwijn. Onze fotograaf De Brouwer legde het moment vast.

Aanbevolen
Bergwijn hoopt dat actie Ajax helpt online haat te verminderen

Na rust worstelde Ajax. Niet alleen met Sparta, maar ook met zichzelf. Gelukkig bleef de voorsprong intact. Dat betekent niet alleen dat we een driepunter mogen bijschrijven, maar ook dat jij je telefoonachtergrond een update kan geven.

We hebben een verse wallpaper voor je, met twee lachende Stevens in de hoofdrol. Je kunt de plaat downloaden door op het linkje hieronder te klikken? Stuur je na het installeren een screenshotje? Vinden we leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >