Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Forbs dribbelt razendsnel richting plekje op wallpaper!

Kijk, wie debuteert daar op onze wallpaper? Het is Carlos Forbs! De watervlugge aanvaller maakte op bezoek bij NEC (1-2) het tweede Ajaxdoelpunt. Het was bovendien zijn eerste in de eredivisie. Dat is wel een beloning waard!

04 december 2023 - 11:05
Wpnecaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Scoren in de Europa League had hij al gedaan, maar in de competitie stond hij nog droog. In Nijmegen verdubbelde hij kort voor tijd de score op aangeven van Steven Berghuis. Dat moet de negentienjarige buitenspeler goed hebben gedaan. Kijk maar naar die vastberaden blik in de ogen! Wijst hij naar de ranglijst waarop we Ajax stapje voor stapje zien stijgen?

We hopen dat het Forbs helpt aan het zelfvertrouwen dat elke Ajacied momenteel zo goed kan gebruiken. De jongeling oogt altijd gedreven. Aan zijn wil en inzet ligt het niet, maar het is nog lang niet altijd even verfijnd als je zou willen zien. Maar Forbs is nog jong, beleeft een spannend avontuur in het buitenland en kwam bij de club in serieus zwaar weer terecht.

Aanbevolen
Veelbesproken Berghuis denkt niet dat hij nog van beeldvorming afkomt

Maar Ajax lijkt langzaam op te krabbelen. Hopelijk krabbelt Forbs mee. Na zijn eerste doelpunt in de eredivisie volgt zijn debuut op onze wallpaper. Zie het als een aanmoedigingsprijs.

Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken. Loop jij straks rond met een wijzende Forbs op je mobieltje?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >