Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dapp’re strijders in uitvak staan centraal in fotoverslag RKC-uit!

Uren onderweg in de bus of auto voor zes minuten en een beetje blessuretijd in Waalwijk. Maar dan heb je ook wel wat: drie punten, een ludiek wedstrijdsjaaltje, een bedankbrief van Ajax en een toffe herinnering. En we hebben ook de foto’s nog!

07 december 2023 - 09:26
Fotoverslag 1200
Geweldig dat jullie er waren, Ajacieden! © De Brouwer

Ajax had een verrassing voor de 250 supporters die opnieuw afreisden naar het Mandemakers Stadion om hun club te ondersteunen. Altijd en overal, zo blijkt maar weer. De club was trots op de supporters in Waalwijk. Ajacieden kregen dertig euro reisvergoeding, een eerste consumptie gratis en een sjaaltje met de ludieke tekst ‘Zes minuten lang voor onze club uit Amsterdam’.

Het was overigens onwijs druk op de weg richting het stadion van RKC. Sommige supporters met een uitkaartje kwamen te laat aan in Waalwijk of keerden zelfs om vanwege fileleed. Geen zorgen, ook jullie krijgen een sjaaltje. Wij nemen de portokosten voor onze rekening.

Onze fotograaf De Brouwer was gelukkig op tijd en legde een korte voetbalavond vast met zijn camera. De foto’s serveren we hieronder voor je uit.

Klaar met plaatjes kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >