Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax bedankt 250 supporters bij restant RKC-uit op bijzondere wijze!

Voor ongeveer tien minuten naar Waalwijk voor het restant van RKC-uit? Zo’n 250 dapp’re Ajaxsupporters kozen daar woensdag voor. Ajax stelt dat ontzettend op prijs. De club kwam daarom met een toffe blijk van waardering!

06 december 2023 - 19:00
RKC Uit 1200
Daar zijn we weer! © De Brouwer

We weten allemaal nog waarom RKC - Ajax eind september werd gestaakt. Brian Brobbey kwam ongelukkig in botsing met Etienne Vaessen, waarna er flinke paniek ontstond over het welzijn van de doelman. Inmiddels weten we dat het goed met hem is afgelopen. Hij staat ook gewoon weer onder de lat. Gelukkig maar.

Zo’n vijfhonderd supporters in het uitvak zagen hoe Ajax op dat moment met 3-2 voor stond. Zo’n beetje de helft koos er woensdag voor opnieuw af te reizen naar het Mandemakers Stadion. Hulde daarvoor! En precies zo denkt Ajax er ook over.

Supporters die voor de tweede keer in Waalwijk aankwamen, kregen van commercieel directeur Menno Geelen een dankbrief van Ajax in de handen gedrukt. Daarin viel te lezen dat de club supporters een reiskostenvergoeding van dertig euro geeft. Netjes! Ook ontving de aanhang een eerste consumptie gratis.

Dat was nog niet alles, want supporters kregen eveneens een sjaaltje met daarop de ludieke tekst ‘Zes minuten lang, voor onze club uit Amsterdam’. Ook de datum en de wedstrijd zijn in het sjaaltje geborduurd.

In de dankbrief staat de volgende tekst:

Beste Ajacied,

Dit is de club waar ik zo trots op ben.
De club waar ik zo veel van houd.
Waar je ook gaat, ik volg je overal.
Ja, ik blijf je altijd trouw!

En dat blijkt. Wat een toewijding dat je er vandaag bij bent. Zelfs voor slechts zes minuten lang, voor onze club uit Amsterdam. Hopelijk spreekt uit deze sjaal onze waardering. Daarnaast ontvang je vanuit de club dertig euro reiskostencompensatie en een consumptie voor in het uitvak.

Ajacied, bedankt. En een fijne wedstrijd.

Doet ons cluppie goed, hoor!

Sjaaltje

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >