Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brobbey op onze wallpaper voor jou én het zoontje van Vaessen!

Direct na afloop van zo’n tien minuten RKC-uit, zochten Brian Brobbey en Etienne Vaessen elkaar op. Het was een fraai moment. De spits gaf zijn shirt aan de doelman. Voor diens zoontje, een groot Brobbeyfan. Wij doen daar nog een wallpaper bij!

07 december 2023 - 08:35
Wprkcaja800
Brobbey was belangrijk in deel één van RKC-uit. © AFC Ajax

We weten allemaal nog hoe Vaessen roerloos op de grasmat bleef liggen, toen hij eind september niet onzacht in aanraking kwam met Brobbey. Voor het ergste werd gevreesd, maar het liep uiteindelijk allemaal goed af. Vaessen kon zelfs – met helm – het restant van RKC-uit spelen. Ajax won met 3-2.

Brobbey onderhield de laatste weken contact met Vaessen. De keeper nam de Ajaxaanvaller niks kwalijk. Het was een ongeluk. Van opzet was geen sprake. Boze tongen beweerden van wel, maar gelukkig dacht de hoofdpersoon daar anders over. En diens zoontje ook. Die blijkt een groot Brobbeyfan, aldus zijn vader!

Aanbevolen
Zoontje Vaessen verzekert zich als groot Brobbeyfan van shirtje Ajaxspits

Brobbey scoorde in het eerste deel van RKC - Ajax. Dat levert onderstaande wallpaper op. Een schitterende juichplaat. Daar maken we jou als supporter vast blij mee! En anders weet Vaessen junior er vast wel raad mee, al weten we eerlijk gezegd niet of hij al een mobieltje heeft om de wallpaper op te zetten…

Nou ja, jij kunt de telefoonachtergrond sowieso downloaden. Dat doe je door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >