Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden voorzichtig opgetogen na vierde eredivisiezege op rij

Weer of geen weer, Ajacieden weten hun weg naar de Johan Cruijff Arena altijd te vinden. Daar zagen ze de ploeg van John van ’t Schip met 2-1 van Sparta winnen. Het is tijd voor foto’s!

Door Jordy Haak
10 december 2023 - 10:22
Hoofdfoto Ajaspa 1200
Er mag weer een overwinning worden gevierd. © De Brouwer

Na de desastreuse maanden die achter ons liggen, valt er de laatste tijd meer te lachen in Amsterdam. Bij zowel spelers als supporters lijkt het plezier terug. Van een leien dakje gaat het allemaal nog allerminst, maar richting de feestdagen zien we toch lichtpuntjes.

Van een zwoegende Brian Brobbey die steeds vaker het net weet te vinden, tot een slim spelende Kristian Hlynsson die zich met de week meer manifesteert. De Ajacieden maakten het zich tegen Sparta onnodig moeilijk, maar er werd wel gewonnen. Ook dat is een winstpunt.

Aanbevolen
Installeer vrolijke Stevens als wallpaper op jouw mobieltje

Zodoende klopt Ajax zachtjes op de deur bij de topvijf van de eredivisie. Richting het nieuwe jaar mag er voorzichtig verder omhoog worden gekeken. Onze fotograaf De Brouwer bracht het gewonnen duel met Sparta weer fraai in beeld.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je hier een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >