Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: stel jouw ideale formatie samen!

De bal gaat voor Ajax bijna weer rollen in de eredivisie. Voordat Heracles op bezoek komt, staat de ploeg van Maurice Steijn nog een laatste test te wachten. Welke spelers stuur jij tegen Borussia Dortmund het veld in?

04 augustus 2023 - 17:02
Steijnselfdoraja800
Hoe ziet jouw perfecte opstelling eruit? © AFC Ajax

De voorbereiding staat in het teken van fit worden, op elkaar ingespeeld raken en oefenen. Precies dat is wat Ajax de afgelopen weken deed, met Dortmund als laatste test richting de seizoenstart.

We kunnen ons best voorstellen dat je weer moet inkomen. Met wat? Met Steijns elf! Daarom is het goed voor het oefenduel met de Duitsers warm te draaien, voordat het er tegen Heracles echt om gaat.

Aanbevolen
TV-tip: kijk live naar oefenduel met Borussia Dortmund

Het onderdeel in de Ajax Life-app heeft inmiddels een update gehad. Een andere naam, maar met het vertrouwde recept. Verder is de namenlijst opgeschoond. We gebruiken momenteel nog wel de rugnummers van vorig seizoen, terwijl teruggekeerde of nieuwe spelers het tijdelijke cijfer 99 hebben gekregen. 

Dan is het nu tijd aan de slag te gaan! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het oefenduel met Dortmund en leef je uit.  

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. We gokken zomaar dat jouw opstelling voor een stukje discussie zorgt. Dat is altijd goed!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >