Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Medic debuteert na rake poeier gelijk op wallpaper

Het duel met Heracles (4-1) draaide voor Jakov Medic uit op een droomavond. De verdediger debuteerde in de Johan Cruijff Arena met een rake kanonskogel. En dan mag hij ook nog eens op de eerste wallpaper van het seizoen!

13 augustus 2023 - 10:39
Wpajaher800
Die verbaasde blik. Schitterend! © Pro Shots

Na afloop van de wedstrijd werd geopperd Medic op zondag wat langer in zijn bed te laten liggen, want slapen zal voor de Kroaat lastig zijn geweest. De verdediger kon zelf maar moeilijk geloven wat hem allemaal was overkomen.

Nadat hij zijn kanonskogel in het doel zag vliegen, had Medic geen idee hoe hij moest juichen. Compleet geschokt rende hij alle kanten op. De verbaasde blik van de verdediger was daarbij veelzeggend.

Aanbevolen
Medic: ‘Wist dat ik goed kon schieten, maar zo goed?’

Zonder Medic gelijk op een voetstuk te willen plaatsen, vonden we een wallpaper wel op zijn plaats. Het is immers een fijne traditie dat Ajacieden scoren bij hun debuut. De Kroaat komt daarmee in een mooi lijstje te staan.

Je kunt de wallpaper via het linkje hieronder downloaden. Als je na het installeren een screenshotje van je nieuwe telefoonachtergrond stuurt, zijn we helemaal rond. Laten we hopen dat deze wallpaper er een van vele is dit seizoen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >