Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajax Life presenteert: Heerlijk, Helder, Hans!

Het balletje gaat bijna weer rollen. Voor ons het moment om te starten met een nieuwe videorubriek: Heerlijk, Helder, Hans. Iedere week gaan we langs op de Albert Cuyp, waar marktkoopman Hans de Leeuw (70) zijn licht laat schijnen op de ontwikkelingen bij Ajax.

Door Jordy Haak
08 augustus 2023 - 11:31

Analisten zijn er al genoeg in de voetbalwereld, maar niets is zo fijn als meningen ophalen van de straat. Daarvoor kunnen we bij Hans uitstekend terecht. Deze geboren Amsterdammer staat al 41 jaar met zijn kledingkraam op de Albert Cuyp. Hij is goed bevriend met Sjaak Swart en trapt wekelijks een balletje met ex-Ajacieden als Simon Tahamata, Johan Neeskens en Frank Rijkaard.

Over zijn geliefde Ajax heeft hij een ongezouten mening. Daar zijn we vanzelfsprekend erg nieuwsgierig naar. Daarom gaan we iedere week op bezoek bij Hans. Uiteraard met een draaiende camera. Iedere maandag kun je zodoende rekenen op een nieuwe editie van Heerlijk, Helder, Hans.

In deze openingsvideo deelt Hans zijn mening over de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-1). Het transferbeleid komt aan bod en we zijn benieuwd waar volgens de Amsterdammer de knelpunten zitten bij het huidige Ajax.

Wat zijn voorspelling is voor de seizoensopener tegen Heracles? Daarvoor moet je vooral de video bekijken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >