Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zonnig fotoverslag vol fraaie treffers, debutanten en blije gezichten

Ajaxsupporters vermaakten zich prima tegen Fortuna Sittard (4-0). Het leek heel even of alle malheur van de afgelopen maanden naar de achtergrond verdween. Dat zie je goed terug in ons fotoverslag.

10 april 2023 - 08:31
Fotoverslag 1200 (1)
Fijn, een probleemloze zondag. © De Brouwer

Zagen we hier en daar korte mouwen? En mensen vooraf op terrasjes rond de Johan Cruijff Arena? Oh jazeker! Zonnetje op de bol, ook op bepaalde plekken in het stadion. Dan is het al snel genieten met je vrienden om je heen. Zomerjassie aan en eindelijk een wedstrijd winnen zonder centje pijn.

En dan was er een blik op de bank. Daar zaten Silvano Vos, Jorrel Hato en Mika Godts. Op zo’n dag maakt dat ook enthousiast. En we zouden ze ook alle drie binnen de lijnen zien. Dat zijn zaken die tevredenstellen. Lichtpuntjes in een verder vrij donker seizoen. Aan dat laatste is ook niks veranderd, maar tegen Fortuna was het gewoon ‘weer even leuk’.

Dat is op de foto’s hieronder goed te zien. Natuurlijk schoot De Brouwer deze weer voor ons. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat telt allemaal mee voor het klassement Ajacied van het Jaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >