Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We doen het gewoon: Sánchez op de wallpaper!

Ajax speelde allesbehalve groots tegen FC Emmen (3-1). Toch was er één speler die opviel. Eentje waarvan je het niet gelijk verwacht. Precies die speler hebben we op de wallpaper gezet. Over wie we het hebben? Jorge Sánchez natuurlijk!

17 april 2023 - 10:48
Wpajaemm800
Met het juichen van Sánchez is in ieder geval niks mis. © Pro Shots

We geven heel eerlijk toe: we hadden niet verwacht Sánchez ooit op de wallpaper te zetten. De verdediger komt nog niet echt uit de verf sinds zijn komst naar Amsterdam. In principe geniet Devyne Rensch de voorkeur op rechtsback, maar die blijkt net zo blessuregevoelig als zijn voorganger op die positie.

Sánchez mag het daarom vaker laten zien dan we vooraf hadden gedacht. Dat gaat met vallen en opstaan. De Mexicaan wordt vaak bekritiseerd, maar liet zich tegen Emmen van zijn beste kant zien. Hij werd zelfs uitgeroepen tot King of the Match. Ook in ons eigen klassement gaat hij aan kop.

Dat zegt misschien iets over de huidige staat van Ajax, maar voor Sánchez is het simpelweg een fijne opsteker. Daarom gunnen we hem een plekje op de wallpaper. Je kunt het zien als een soort aanmoedigingsprijs. Daarnaast is het ook gewoon een prima juichfoto. Je kunt de wallpaper via het linkje hieronder downloaden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >