Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters genieten van speciale Ajax Life Podcast met spelers!

Acht leden van Ajax Life beleefden woensdag een geweldige middag. Zij waren onze eregasten op De Toekomst. De supporters mochten lunchen met Steven Berghuis, Edson Álvarez, Gerónimo Rulli en Florian Grillitsch. Natuurlijk namen we meteen een fijne podcast op!

13 april 2023 - 10:20
Podcast 1200
Lunchen en ouwehoeren als Ajacieden onder elkaar. © Pro Shots

Eén voor één druppelden onze acht leden binnen. Ietwat onwennig liepen ze het hoofdgebouw van De Toekomst binnen. Daar vingen we ze op. Al snel werd het hartstikke gezellig. Ajacieden onder elkaar, dat werkt altijd. En de spelers stonden op dat moment nog op het trainingsveld.

De supporters hadden hun bezoekje te danken aan het winnen van onze prijsvraag. Ze wonnen een lunch met vier spelers en mochten in een speciale podcast vragen stellen aan Berghuis, Álvarez, Rulli en Grillitsch. Dat is allemaal net zo leuk als dat het spannend is.

In de bestuurskamer stond een heerlijke lunch klaar. Algemeen directeur Edwin van der Sar kwam ook even gedag zeggen. Daarna was het de beurt aan de spelers. Het ijs was razendsnel gebroken en aan tafel ontstonden toffe gesprekken tussen spelers en supporters.

We namen ondertussen een podcast op. Daarin mochten de supporters vragen stellen aan de voetballers. Eén voor één verschenen de spelers met een koptelefoon op voor de microfoon. Dat leverde als vanzelf een bijzondere podcast op. We raden je aan om deze zeker te beluisteren.

Natuurlijk maakte Pro Shots foto’s van de bijeenkomst. Kijk vooral hieronder!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >