Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom lekker voetballen op heilig gras van Olympisch Stadion! [VOL]

Het einde van het seizoen nadert. Laten we hopen dat Ajax erin slaagt zilverwaar in de wacht te slepen. Ook onze leden kunnen strijden om de prijzen, want het SV Ajax Voetbaltoernooi nadert net zo goed. We spelen op donderdag 18 mei in het Olympisch Stadion!

17 april 2023 - 11:22
Voetbaltoernooios800
Dit is een toplocatie, hoor! © De Brouwer

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt!

Ons voetbaltoernooi is zo tegen het einde van het seizoen vaste prik. Vaak spelen we in de Johan Cruijff Arena, maar de thuishaven van Ajax is dit keer helaas niet beschikbaar. Gelukkig hebben we een aardig alternatief gevonden. Een meer dan aardig alternatief zelfs! 

Er ligt namelijk niet alleen in de Johan Cruijff Arena heilig gras. De grasmat van het Olympisch Stadion is net zo goed heilig! Sterker nog, ondanks de recente internationale successen werden de meeste Europese triomfen toch echt in het Olympisch gevierd.

Wil jij in de voetsporen treden van vele grote Ajacieden? Reserveer dan donderdag 18 mei in je agenda. Het is dan Hemelvaartsdag, dus je hoeft geen vrij te vragen. We hebben tachtig plekken voor zowel leden van Ajax Jonge Schare als Ajax Life. Het toernooi duurt van 13.30 tot 18.30 uur. 

Je hoeft overigens niet alleen te komen. Zeker niet! Ieder lid mag één introducé meenemen. Oja, deelname is helemaal gratis. Ook voor degene die je meeneemt. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook!

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >