Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop bekerfinale Ajax - PSV

We kunnen ons opmaken voor een tripje naar De Kuip, waar op zondag 30 april om 18.00 uur wederom een KNVB-bekerfinale tegen PSV op de rol staat. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

06 april 2023 - 17:34
Verkoopbekerfinale800
Een nieuwe eindstrijd in De Kuip, zin in! © De Brouwer

De digitale ticketshop van Ajax opent op woensdag 12 april om 10.00 uur zijn deuren voor Ajacieden met een uitkaart, zowel met als zonder plusje. Vervolgens is het op donderdag 13 april om 10.00 uur de beurt aan supporters in het bezit van een seizoenkaart. 

En daarna? Dan zijn onze leden van Supportersvereniging Ajax aan de beurt. Zorg dat je op vrijdag 14 april om 10.00 uur klaar zit om een ticket te bemachtigen. Hieronder vind je het volledige verkoopschema, met daarin ook info voor reguliere- en mindervalide clubkaarthouders.

Verder is het goed te weten dat je alleen een ticket kunt kopen als je uitkaart, seizoenkaart of clubcard op jouw naam staat. De tickets zijn niet overdraagbaar en kunnen dus niet worden doorgestuurd in de Ajax-app.

Er zijn 17.500 kaartjes beschikbaar, waarvoor je per stuk 68,50 euro neerlegt. Deze prijs betreft zowel je toegangsticket als verplicht vervoer richting Rotterdam. Er vertrekken op de finaledag rondom de Johan Cruijff Arena zowel bussen als treinen.

Aanbevolen
Jij kunt als lid van de Ajax Kids Club naar de bekerfinale!

Na het inloggen in de ticketshop zie je voor welke wijze van vervoer je in aanmerking komt. Je vervoerskeuze geldt voor zowel de heen- als terugreis. 

De bussen en treinen gaan rijden in clusters, waarvan het eerste rond het middaguur vertrekt. Als het eerste cluster eenmaal onderweg is, volgen er meer. Als je een kaartje hebt gekocht, krijg je enkel toegang tot het cluster dat op je kaartje staat weergegeven.

Op je mobiele kaartje – die je samen met alle andere info uiterlijk op 26 april in de Ajax-app ontvangt – staat hoe laat jouw trein of bus vertrekt. Het is niet mogelijk om van cluster of vervoersmiddel te wisselen. 

Samen reizen richting De Kuip? Snappen we! Ajax raadt aan om zo dicht mogelijk op elkaar je losse kaartjes te kopen, zodat je de meeste kans maakt om hetzelfde buscluster of dezelfde trein te selecteren als je mede-Ajacied. 

Tot slot melden we dat er geen alcoholverkoop in de bussen en treinen is. Je kunt wel een drankje scoren bij het stadion, waar het alleen mogelijk is met pin te betalen.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >