Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jij kunt als lid van de Ajax Kids Club naar de bekerfinale!

Als lid van de Ajax Kids Club kun jij Ajax aanmoedigen tijdens de KNVB-bekerfinale in De Kuip. Daar speelt onze club op zondag 30 april om 18.00 uur tegen PSV. Er rijdt een speciale trein voor Ajax Kids Clubleden vanaf de Johan Cruijff Arena naar Rotterdam. Lees snel meer!

06 april 2023 - 17:36
Verkooppsvajaakc800
Kom jij Ajax aanmoedigen in De Kuip? © De Brouwer

Er is in De Kuip een speciaal vak voor jonge Ajaxsupportertjes die graag een keer een bekerfinale van dichtbij willen meemaken. Ook het vervoer voor deze spannende wedstrijd is geregeld. Er rijdt een speciale Ajax Kids Clubtrein vanaf de Johan Cruijff Arena naar Rotterdam en weer terug.

Als Ajax Kids Clublid kun jij vanaf zaterdag 15 april om 14.00 uur een setje kaarten kopen voor de bekerfinale. Eéntje voor jezelf en ééntje voor je ouder of begeleider. Per setje betaal je 137 euro en de kaartjes zijn verkrijgbaar in de digitale ticketshop van Ajax. Hier log je in met jouw Ajax Kids Clubaccount. 

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop bekerfinale Ajax - PSV

Vervolgens worden de wedstrijd en de juiste trein zichtbaar. Daarna is het een kwestie van twee kaartjes selecteren, deze in je winkelmandje stoppen, afrekenen en klaar! Wees er snel bij, want op is op.

Let op: de kaartjes zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Daarop wordt streng gecontroleerd. Meer informatie over het bezoek van de wedstrijd volgt per e-mail. De kaartjes worden zichtbaar in het Mijn Ajax-account waarmee de tickets zijn aangeschaft. Log met die gegevens in op jouw account in de Ajax-app. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >