Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zorgeloos zaterdagavondje Ajax samengevat in foto’s!

We hoorden mensen in aanloop naar sc Heerenveen-thuis praten over de potentiële bananenschil. Daar bleek nul komma niks van. Ajax wervelde met 5-0 over de Friezen heen. Dat levert een tof fotoverslag op.

11 september 2022 - 10:43
Ajahee 1200 (1)
Tadic was tegen Heerenveen weer erg belangrijk. © De Brouwer

Wat een weelde eigenlijk… Ajax won tussen twee belangrijke Europese duels in met speels gemak van Heerenveen. Een ploeg die tot de confrontatie met Ajax slechts één doelpuntje incasseerde. Daar kwamen er zaterdag meteen vijf bij.

Dat zorgde voor een uitgelaten sfeer in het stadion. We zagen zelfs vele zaklampjes op mobieltjes oplichten. Dat gebeurt niet veel in Amsterdam, maar het zei veel over de ontspannen gang van zaken. De een vindt zulke uitingen van plezier leuk, anderen vinden het stom. Zo gaan die dingen!

Feit is dat we het allemaal leuk vinden dat Ajax tot dusver alle zes z’n eredivisieduels heeft gewonnen. Nu kan het vizier op Liverpool-uit. Och, wat hebben we daar veel zin in.

Maar eerst serveren we ons fotoverslag van Heerenveen-thuis voor je uit. De platen zijn gemaakt door De Brouwer. Klaar met foto’s kijken? Stem dan snel nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >