Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan doorgebroken Taylor!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Kenneth Taylor!

09 september 2022 - 11:26
Taylor 1200
Wat wil jij allemaal van Taylor weten? © SV Ajax

Als iemand veel geduld moest hebben om door te breken in Ajax 1, dan is het Taylor wel. De twintigjarige middenvelder beet veelal op zijn tanden, raakte soms gefrustreerd en stelde vorig seizoen zelfs dat hij misschien een deurtje verder moest kijken als hij geen speeltijd zou krijgen.

Het kan snel gaan in voetballand, want we kunnen Taylor nu al bijna niet meer wegdenken uit de Ajaxbasis. Bovendien verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2027. Ryan Gravenberch ging en Taylor nam na lang wachten zijn plek over. Niemand heeft het meer over zijn voorganger. Precies zó snel kunnen dingen dus veranderen.

Aanbevolen
Een lidmaatschap van SV Ajax cadeau doen? Dat kan nu!

Tijd om het gesprek aan te gaan met de in Alkmaar geboren voetballer. Dat doen we echter niet alleen. Nee, zeker niet. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Taylor namelijk vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel. De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd wedstrijdshirt van Taylor. De jonge Ajacied zit zelf in de jury en beslist wie deze toffe prijs verdient.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag per mail naar redactie@svajax.nl. Je hebt daarvoor de tijd tot en met woensdag 14 september. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >