Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een lidmaatschap van SV Ajax cadeau doen? Dat kan nu!

Wil jij iemand een lidmaatschap van Supportersvereniging Ajax cadeau doen? Dat kan vanaf nu! Met het cadeaulidmaatschap maak je niet alleen een Ajacied lid, maar krijg je ook een presentje om erbij te geven.

08 september 2022 - 14:03
Cadeaulidmaatschap SVA 800

We hebben cadeaulidmaatschappen voor alle doelgroepen. De jongste Ajaxsupportertjes van 0 t/m 11 jaar komen terecht in de Ajax Kids Club. Tieners van 11 t/m 17 jaar vallen onder Ajax Jonge Schare, terwijl volwassen Ajacieden onderdeel zijn van Ajax Life.

Voor de cadeaulidmaatschappen van Ajax Jonge Schare en Ajax Life betaal je 40 euro. Dat bedrag ligt wat hoger dan een regulier lidmaatschap. Dit heeft alles te maken met het presentje wat de ontvanger erbij krijgt. 

Je maakt een Ajacied namelijk niet alleen lid, maar krijgt er ook een poster van de Johan Cruijff Arena of De Meer bij om cadeau te geven. De stadionposters van Wijck hebben een formaat van 30 x 40 cm en een waarde van 29,70 euro, inclusief verzendkosten.

Ook bij het cadeaulidmaatschap van de Ajax Kids Club is een presentje inbegrepen. Tegen een inleg van 30 euro maak je een jonge Ajacied lid en ontvangt hij of zij een Luckyknuffel. Deze pluizige lynx is 25 cm groot en heeft een waarde van 25,45 euro, inclusief verzendkosten. 

Hoe het cadeaulidmaatschap werkt? Via onderstaande linkjes meld je jezelf aan als gever van het cadeau. Nadat je hebt betaald, ontvang je per mail een code waarmee de Ajacied zelf een lidmaatschap kan afsluiten. Daarnaast ontvang je een code om het gewenste cadeau online te bestellen.

Wil jij een mede-supporter blij maken met een lidmaatschap van SV Ajax? Klik dan snel op onderstaand linkje!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >