Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Liverpool in Champions én Youth League!

Matchday! Ajax neemt het dinsdagavond op tegen de hoofdmacht van Liverpool, terwijl Ajax onder 18 eerder die dag aftrapt tegen de jeugdploeg van de Engelsen. Check hieronder hoe je niks van dat alles mist.

13 september 2022 - 08:16
Tvtiplivaja800
Zijn jullie klaar voor een nieuwe editie van Liverpool - Ajax? © Pro Shots

Het uitvak van Anfield is stijf uitverkocht. De aanwezige Ajacieden kunnen niet wachten op Liverpool-uit. Het is een awayday om van te watertanden. Hopelijk halen alle vertraagde supporters alsnog de aftrap. We denken uiteraard ook aan de Ajaxsupporters die thuisblijven, dus hieronder wat tips om Ajax goed te kunnen volgen.

We beginnen met Ajax onder 18, dat om 16.00 uur aftrapt tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool. De twee jeugdploegen nemen het tegen elkaar op in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Niks van dit fijne voorafje missen? Het duel wordt live uitgezonden op Uefa TV.

Als de talenten hun tweede groepswedstrijd hebben gespeeld, richten we ons vizier toch echt op de ‘grote’ Champions League. Daarin probeert Ajax om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd) een driepunter te scoren tegen Liverpool. Dit duel is op verschillende manieren te volgen.

Aanbevolen
Schreuders elf: wie stuur jij het veld op voor treffen met Liverpool?

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via RTL7. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, is het zaak dat je een uurtje voor de aftrap inschakelt. De zender doet ook aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt die nog mee te pakken. 

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Bij het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending vijf minuutjes voor de aftrap. De wedstrijd is ook los te bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro volg je Ajax via een livestream.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! De mannetjes van NPO Radio 1 zitten vanaf 20.30 uur klaar om jou op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn ook aanwezig in Liverpool en houden je op de hoogte via deze site, TwitterInstagram en Facebook

Check onze Ajax Life Podcast special over Liverpool-uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >