Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic mag na hattrick aan assists weer eens op wallpaper!

Of Dusan Tadic wakker ligt van alle kritiek? Nee hoor! De aanvoerder was tegen sc Heerenveen (5-0) ouderwets belangrijk voor Ajax. Hij gaf de assist bij drie van de vijf doelpunten. Dat verdient een wallpaper!

11 september 2022 - 11:09
Wpajahee800
Tadic was weer heerlijk on fire! © AFC Ajax

Het is een beetje ‘Jantje lacht, Jantje huilt’ rondom Tadic. Op het moment dat hij niet goed speelt, is hij veel te oud. Als hij vervolgens twee aardige duels op de mat legt, is het weer een held. De snelheid waarmee spelers soms worden afgeschreven of op een voetstuk worden gezet, begint irritante vormen aan te nemen.

We mogen best een stukje zuiniger zijn op onze helden. Dat ze soms kritiek krijgen, is logisch. Dat was in het geval van Tadic ook zeker terecht. Toch mag het soms best een beetje vriendelijker. 

Aanbevolen
Zorgeloos zaterdagavondje Ajax samengevat in foto’s!

Ondertussen lijkt de aanvoerder er niet wakker van te liggen. Tadic loopt al langer mee dan vandaag. Hij kent de opportunistische wereld die voetbal heet. Uiteindelijk ben je zo goed als je laatste wedstrijd.

In het geval van Tadic was dat uitstekend! Hij leverde tegen Heerenveen een hattrick aan assists. Daarmee staat de teller op vijf assists in zes competitieduels. Dat zijn geen gekke statistieken voor een oude lul, toch? Precies! 

We vonden het daarom wel weer eens tijd voor een wallpaper van Tadic. Installeer jij onze captain op je mobieltje? Vinden we leuk. En Dusan vast ook!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >