Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: Ajacieden met liefde voor Napoli gezocht

Voor Ajax komt de dubbele ontmoeting met SSC Napoli snel dichterbij. Wij van Ajax Life willen weer een toffe video produceren in aanloop naar de duels met de Italianen. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

21 september 2022 - 15:34
Supporters Cl 1200
Heb jij een voorliefde voor Ajax én Napoli? © De Brouwer

De groepsfase van de Champions League wordt dit jaar in recordtempo afgewerkt. Dat alles heeft iets te maken met een aanstaand WK. Toch gaan we ook dit seizoen weer met de camera op pad. De mooiste verhalen liggen vaak voor het oprapen.

We spraken vorig jaar bijvoorbeeld met voetballiefhebbers wiens hart sneller ging kloppen van Ajax én Benfica. Ook bezochten we een gezin waarbij vaders voor Ajax juichte, maar zoonlief toch zijn voorkeur uitsprak voor Borussia Dortmund. Uiteraard allemaal in goede harmonie. Prachtig!

Naar precies dat soort verhalen zijn we ook nu op zoek, maar dan met de focus op de duels tussen Ajax en Napoli. Misschien ben jij wel supporter van beide clubs, ken je een restaurant waar het uitpuilt van de Napolifans of staat je zolderkamer vol met Maradona-attributen?

Aanbevolen
Oproep: welke Ajacied met bijzonder verhaal wil in onze videoserie verschijnen?

Het kan allemaal. We zijn op zoek naar supporters die hun passie met ons willen delen in een fraai videoportret. De enige vereiste is dat jouw verhaal een link heeft met de wedstrijden tussen Ajax en Napoli. Het kan dus ook zijn dat je over een lijstje gouden tips voor een bezoek aan Napels beschikt.

Begint het bij jou te kriebelen? Stuur dan een mail naar redactie@svajax.nl. Vermeld hierin je naam en contactgegevens. En vergeet uiteraard niet jouw verhaal kort te omschrijven.

Let op: vanwege de korte aanlooptijd naar de duels met Napoli vinden de opnamen al op korte termijn plaats. Je hebt daarom tot en met vrijdag 30 september om te reageren. Dus hup, insturen die mail! We nemen spoedig contact op met de Ajacieden met de leukste en meest interessante verhalen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >