Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: welke Ajacied met bijzonder verhaal wil in onze videoserie verschijnen?

We zijn op zoek naar aanmeldingen voor het vervolg van onze online videoserie ‘Mijn Club, Mijn Ideaal’. Hierin spelen Ajaxsupporters met een bijzonder verhaal de hoofdrol. Als het jou wat lijkt om hieraan mee te werken, is het zaak nu even op te letten!

21 september 2022 - 10:27
Tatoeage 1200
We zoeken Ajacieden met een tof verhaal. © De Brouwer

‘Mijn Club, Mijn Ideaal’ draait om supportersbeleving. Zie het als een soort portret in videovorm, waarin Ajacieden iets vertellen over zichzelf en hun liefde voor de club. Misschien ga jij wel een gave Ajaxtatoeage laten zetten, heb je een bijzonder ritueel rondom wedstrijden of beschik je over een speciale Ajaxcollectie.

Het kan allemaal! In onze eerste serie bezochten we onder meer een bandieribouwer, kregen we een rondleiding door het Cruijffmuseum van supporter Rien en we hadden het over bijgeloof. Kijk vooral even naar deze video’s. Dat geeft een goed beeld van de soort verhalen die we zoeken.

Aanbevolen
Mijn Club, Mijn Ideaal #2 – Het Cruijffmuseum van Rien

Jij hebt ongetwijfeld ook wat moois te vertellen! We zijn op zoek naar Ajacieden vanaf 13 jaar die het tof vinden hun passie voor camera met ons te delen. Lijkt dit jou wat? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter. We vragen je ook om wat te vertellen over jouw liefde voor de club en wat jouw supportersbeleving zo bijzonder maakt.

We nemen zo snel mogelijk contact op met de Ajacieden met de leukste en meest interessante inzendingen.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >