Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kudus schiet zichzelf met prachtgoal naar plek op wallpaper!

We kunnen na de voetbalshow tegen Rangers FC (4-0) simpelweg niet om hem heen: Mohammed Kudus. Oké, Steven Berghuis solliciteerde ook naar een plek op de wallpaper, maar met de prachtgoal die Ghanees maakte, kunnen we niet anders dan hem te belonen.

08 september 2022 - 09:54
Ajaranwp800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

We keken even gek op toen we niet de naam van Brian Brobbey, maar die van Kudus op het wedstrijdformulier zagen. Een verrassende zet van Alfred Schreuder, waarmee hij verwarring hoopte te zaaien bij Rangers. Nou, en of dat lukte!

Kudus dook overal op, terwijl de Ajacieden om hem heen ook constant van positie wisselden. De Schotten wisten op een gegeven moment niet meer waar ze het zoeken moesten. Voetbal in de hoogste versnelling, zo noemen we dat.

Aanbevolen
Bassey geniet van sfeer in Arena: ‘Ik kon mijn teamgenoten niet verstaan’

Het was met vlagen genieten. En dan moest het mooiste moment van de avond nog komen! Pfoe, die goal van Kudus… Boem, zo diagonaal in de kruising. Eentje die op je harde schijf blijft staan. Hoe vaak heb jij ‘m al teruggekeken? Wij zijn de tel kwijt!

De knal van Kudus leverde niet alleen de 3-0 op, maar ook een prima juichplaat. Precies daarvan hebben we een wallpaper gemaakt, die je hieronder kunt downloaden. Hup, snel installeren!  

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >