Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Volendam-uit

Ajax zet op zaterdag 8 oktober koers richting Volendam voor het uitduel met de plaatselijke FC. Er wordt om 16.30 uur afgetrapt in het Kras Stadion. Hieronder vind je alle info over de kaartverkoop.

15 september 2022 - 10:16
Infovolaja800
Dit is alweer 14 jaar geleden. © Pro Shots

Voor ons laatste bezoekje aan Volendam moeten we terug naar december 2008. Ajax won destijds met 1-2, dankzij doelpunten van Luis Suarez en Jan Vertonghen. Het betekende eveneens het debuut van een piepjonge Daley Blind. Andere tijden! 

Dit seizoen volgt er een nieuwe editie van Volendam-uit. Er zijn 400 Ajacieden welkom in het uitvak van het Kras Stadion. Een kaartje kost 19,54 euro en er is sprake van… Jawel, vrij vervoer! Voor dit duel kan elke Ajacied met een wedstrijdkaart dus vrij afreizen naar Volendam. Dat is serieus fijn nieuws. 

Je kunt er ook voor kiezen in een van onze handige SV Ajax-bussen te stappen. Voor dit duel zijn alleen Den Bosch, Leiden en Almere als opstaplocaties beschikbaar, mits er voldoende animo is. Hou rekening met een vroege vertrektijd. De bussen komen rond 13.00 uur aan in Volendam, zodat iedereen daarna nog even De Dijk op kan. 

Aanbevolen
Ajacieden met kaartje die Liverpool-uit misten krijgen toch scanpunt

Omdat er sprake is van vrij vervoer, moet je voor een buskaartje wel een kleine bijdrage inleggen. Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje, terwijl niet-leden vijf euro meer afrekenen. Hou voor de inschrijvingen onze busreizenpagina in de gaten.

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 17 september om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna NL’ers op zaterdag 24 september aan de beurt zijn, eveneens om 10.00 uur. Op woensdag 28 september om 23.59 uur sluiten de poorten van de digitale ticketshop. Hieronder vind je het hele schema.

Tot in Volendam!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >