Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Grasmeester JC Arena zoekt assistent tijdens Nederland - België

Het Nederlands elftal speelt op zondag 25 september tegen België. Dat gebeurt in de Johan Cruijff Arena. Grasmeester Roy zoekt die dag een assistent om het veld perfect voor te bereiden en te onderhouden. Gaaf, toch?

19 september 2022 - 13:51
Grasmat 1200
Meld je aan voor een niet allerdaagse klus! © De Brouwer

De sterren van Oranje – met in de selectie maar liefst acht Ajacieden – moeten tegen de Belgen verzekerd zijn van een goede grasmat. Kom jij die dag naar Amsterdam om grasmeester Roy te assisteren? Voor deze klus ben je de hele middag en avond in het stadion te vinden. Zelfs als de spelers op het veld staan, ben jij in de buurt.

Normaal mag je alleen maar kijken naar de verrichtingen van de spelers op het veld. Nu kun jij zomaar medeverantwoordelijk worden voor de staat van het gras. Tijdens de rust sta je op de heilige sprieten van het Ajaxstadion.

Wil jij kans maken op deze bijzondere belevenis? Check dan snel de actiepagina van de Johan Cruijff Arena en meld je aan! Dit kan tot en met donderdag.

Aanbevolen
Taylor en Pasveer debuteren in definitieve selectie Oranje

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >