Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Gaaf: win interview met Bergwijn na de training!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want wij zoeken een Ajaxsupportertje die het leuk vindt om Steven Bergwijn te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club. Lees dus snel door!

19 september 2022 - 11:43
Bergwijn 1200
Wat zou jij aan Bergwijn vragen als je de kans kreeg? © SV Ajax

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. Bergwijn is zeker een van die spelers. Heb jij zin om de aanvaller te interviewen? Kom dan snel in actie! Wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Bergwijn te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd. Let wel even goed op, het interview vindt sowieso op een doordeweekse dag (meestal vrijdag) na de training plaats. Dat is meestal rond 12.00 uur.

Aanbevolen
Ga jij mee als mascotte naar FC Volendam - Ajax?

Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon nog op school, maar onze ervaring is dat een leerling er voor zo'n leerzaam interview best even op uit mag. De precieze datum is nog niet bekend, daarover is met de winnaar op een later moment contact.

Duidelijk? Mooi! Wie weet word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes. Verzin dus snel een toffe en vooral originele vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Bergwijn stellen.

Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen tot en met vrijdag 30 september via kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >