Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - De Graafschap!

Jong Ajax speelt op maandag 22 augustus om 20.00 uur op sportpark De Toekomst tegen De Graafschap. Voor die wedstrijd zoeken we ballenjongens en -meisjes!

05 augustus 2022 - 09:03
Baljajgra800
Hier kun jij zomaar tussen staan! © Pro Shots

Als prijswinnaar maak je alle actie op het veld van heel dichtbij mee, namelijk langs de lijn als ballenjongen of -meisje. Jij bezorgt de bal terug bij een speler als deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke taak, want door jouw snelle acties blijft het spel soepel lopen. Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd en kun je de talenten van Ajax aan het werk zien.

Als je wint, hoef je niet alleen naar Amsterdam te komen, want elke winnaar krijgt twee wedstrijdkaarten cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij. En qua vervoer kan het voor jou dan weer heel handig zijn.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je natuurlijk wel lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Oja, en het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 8 augustus. Daarna nemen we contact op met de winnaars.  

Prijsvraag: Siem de Jong speelt sinds dit seizoen bij De Graafschap. Bij welke club voetbalde hij daarvoor?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >