Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: wie laat jij als rechtsbuiten spelen tegen FC Utrecht?

Ajax maakt zich op voor een altijd beladen bezoekje aan FC Utrecht. In aanloop naar het duel van zondag om 12.15 uur domineert Antony het nieuws. Wij zijn benieuwd hoe jij – ondanks alle transferverhalen – de puzzelstukjes neerlegt.

26 augustus 2022 - 09:21
S11 Utraja 1200
Berghuis, Conceição of toch iemand anders als rechtsbuiten? © AFC Ajax

Alfred Schreuder verkondigde in aanloop naar de vierde eredivisiewedstrijd van het seizoen dat hij met een nagenoeg complete selectie toewerkt naar het duel in de Domstad. Ook met Francisco Conceição gaat het de goede kant op. De kans is reëel dat de Portugees tegen FC Utrecht weer van de partij is.

Toch domineert slechts één persoon al de hele week de krantenkoppen: Antony. De buitenspeler traint al enige dagen niet meer mee met de groep, omdat hij inzet op een transfer naar Manchester United. We kennen het verhaal allemaal, maar Schreuder blijft zijn verwachting uitspreken dat de Braziliaan in Amsterdam blijft. Sterker nog, mocht hij de training tijdig hervatten, dan zou hij volgens de oefenmeester zondag bij de wedstrijdselectie kunnen zitten.

Hoe ga jij om met deze hele situatie? Een basisplaats in Utrecht voor Antony lijkt hoogst onwaarschijnlijk, maar wie laat jij zijn positie invullen? Tegen Sparta was die rol weggelegd voor Steven Berghuis, maar dat kwam niet helemaal lekker uit de verf. Ga je schuiven met de poppetjes voorin of op het middenveld, kies je voor bijvoorbeeld Conceição of kijk je wellicht zelfs naar Sontje Hansen?

Laat het ons weten door je eigen opstelling samen te stellen. Dan zien we gelijk of je nog andere wijzingen doorvoert. Devyne Rensch of Jorge Sánchez? Dusan Tadic of Mohammed Kudus? Het zijn boeiende keuzes. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan.

Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met FC Utrecht en leef je uit!

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. Dat zorgt ongetwijfeld voor een stukje discussie en dat vinden we leuk!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >