Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onze SV Ajax Poule geopend voor alle Ajacieden!

Weet jij vooraf al of Ajax wint, verliest of gelijkspeelt? Schuilt er een ware Nostradamus in jou? Laat dan de meestervoorspeller in jezelf los met onze SV Ajax Poule. Iedereen kan gezellig en gratis meedoen!

09 augustus 2022 - 15:06
Poules 1200
Troef jij je mede-Ajacieden af met voorspellen? © Pro Shots

Meen jij op vrijdag al te weten wat er in het weekeinde te gebeuren staat? Heb jij altijd een goede voorspelling in huis? Schrijf je snel in en troef je vrienden en mede-Ajacieden af! Hoe snel klim jij in het algemeen klassement?

Leden van SV Ajax dingen mee naar prijzen, terwijl niet-leden puur spelen voor de eer en het plezier. We spelen elke maand om kaartjes voor een thuisduel van Ajax. Voor de winnaar van het algemeen klassement ligt een door de selectie gesigneerd shirt klaar. We zijn pas één speelronde in de eredivisie onderweg, dus voor het algemeen klassement is een kleine achterstand voor een meestervoorspeller goed te overzien.

Je voorspelt hoe Ajax het gaat doen, maar ook de overige potjes in de eredivisie voorzie je van een voorspelling. Rond Ajaxwedstrijden hebben we zelfs een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie jij doelpunten verwacht. Op die manier sleep je extra punten binnen!

Klinkt allemaal leuk toch? Nou, dat vinden wij ook. Hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar. Dit heeft ermee te maken dat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent, vandaar.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >